Yes, je bent klaar voor de volgende stap

Een boek is geweldig (en zeker dat van mij 🙂 ) maar met kennis alleen kom je er niet. Ik ben in mijn boek zo eerlijk dat ik dat daar zelfs al gezegd heb. Om die reden heb ik ook nog een werkboek gemaakt. Zodat je echt met de opdrachten aan de slag gaat en ook écht in actie komt. Want dat is nodig om aan klanten te komen; die komen niet automatisch nadat je deze 10 hoofdstukken hebt doorgebladerd. Dan had het wel een andere prijs gehad 🙂

In de bonusomgeving vind je niet alleen het werkboek maar ook de ultieme gebruiksaanwijzing voor dit boek, een aantal extra documenten en video’s.

 

Account aanmaken voor de Boek Bonus

Vul hieronder het formulier in om een account aan te maken. Als je je aangemeld hebt ontvang je een mail met de link en inloggegevens, zodat je gelijk in de omgeving komt.

Ben je al lid van de online omgeving, omdat je één van mijn andere online trainingen volgt/gevolgd hebt,  vul dan toch het formulier in. De Boek bonus wordt dan aan je account toegevoegd.