Masterclass zelfreflectie

Waar heb jij kansen laten liggen? Wat ga jij nu écht anders doen in de tweede helft van het jaar, zodat jouw doelen behaald worden? Je plan kan nog zo goed zijn, maar als jij zelf niet verandert/betrouwbaarder wordt, heb je daar niets aan. Veel plezier met kijken!

Masterclass pak de regie

Zakelijk meesterschap gaat voor mij vooral over de regie pakken. Over jezelf, je aantallen, je klanten, je producten, je omzet en het ‘gedoe’ In de Masterclass van deze maand leg ik er van alles over uit. Plezier met kijken!

Masterclass nav Seminar

Vorige week was ik 3 dagen op een seminar en ik deel heel graag de meest waardevolle inzichten met je over teksten, sales, webinars, prijzen en emailmarketing die ik daar heb opgedaan. Succes!

Masterclass over persoonlijk meesterschap

Ik deel met je een aantal inzichten naar aanleiding van mijn bezoek aan de VS en de leermomenten die ik had over oa doelen stellen, een business op je eigen voorwaarden, ‘no matter what’. Waarbij niets goed of fout is maar je wel heel duidelijk nadenkt over ‘hoe werkt dit voor mij en hoe gaat dit voor mij? Succes!

Masterclass over grenzen en begrenzen

De weg naar zakelijk en persoonlijk meesterschap gaat over grenzen stellen. Tav tijd, betalingstermijnen, wat je tolereert etc. Vandaag gaan we het hebben over een andere vorm van grenzen en begrenzing die je nog meer je rol als CEO van je eigen bedrijf laten innemen. Succes!

Masterclass over Sales Funnels (inclusief excelbestand)

Deze Masterclass gaat over Sales Funnels en is voor iedereen die met offertes werkt, of dat nu voor bedrijven of particulieren geldt. Doel van deze Masterclass is om je nóg meer bewust te maken dat je in ALLE stappen van dit proces zelf de regie in handen houdt. Je komt iets brengen, niet iets halen. Wees je daar altijd bewust van! Bij deze Masterclass hoort een excelbestand dat je hier kunt downloaden. Succes!

De manier om IPA’s te plannen in de tijd die je hebt

Je doel bepaalt je activiteiten, je prioriteiten, waar je wel of geen tijd aan moet besteden. Alles wat je doet moet je afwegen op basis van de bijdrage die het levert aan het realiseren van je doelstelling. En daarom is het “crystal clear” hebben van je doelstelling de basis van je onderneming en de basis van jouw ondernemen. Zonder “bestemming” geen routebeschrijving en zonder “ondernemingsdoel” dus geen actieplan met inkomsten producerende activiteiten (IPA’s) die zorgen dat je op je zakelijke bestemming aankomt.

Standaardiseren

Veel van mijn klanten hebben een tijdgebrek. Er is een manier om hier effectief mee af te rekenen en dat er voor te zorgen dat veel van de dingen die je doet gestandaardiseerd worden. Dat heeft overigens nog heel veel andere voordelen die ik heel graag met je deel in dit kenniswebinar. Succes!

Succes zit hem in de details

Een wijze ondernemersles, met de paplepel ingegoten door mijn vader Sjaak Zuydervliet, waaruit blijkt dat het op de details letten net het verschil kan maken tussen wel of geen succes hebben met je bedrijf. Zet de puntjes op de i als het gaat om leads en als het gaat om sales.

Wat tolereer jij?

Vaak hebben we te maken met grote en kleine “ergernissen” die de ontwikkeling van ons eigen bedrijf in de weg staan of frustreren. Denk bijvoorbeeld aan een trage of haperende laptop, het gebrek aan een rustige werkplek waar je ongestoord kunt werken of het maken van facturen in houtje-touwtje excel of word toepassingen. In dit webinar doe ik een oefening met je om voor eens en altijd af te rekenen met dit soort zaken. Wat wens je niet langer te tolereren is de vraag en het aanpakken van die ergernissen is de oplossing.

Mindset

Op veler verzoek komt hij weer een keer voorbij: je mindset. Een oh zo belangrijk onderdeel van het zelfleiderschap. Hoe sta je in het leven en in je business. Denken in mogelijkheden of denken in problemen. Hoe kijk je tegen geld aan: is het een “vies” woord of is het slechts een ruilmiddel voor bewezen diensten. Bedankbriefjes van klanten omdat je iets voor ze betekend hebt. Hoe je tegen dingen aankijkt, je mindset, bepaalt voor een belangrijk deel je eigen succes.

Meer klanten door te spreken

Deze keer hebben we het over ‘spreken’. Spreken is de manier om direct te werken aan je zichtbaarheid en zichtbaarheid is nu eenmaal de basis die leidt tot meer klanten. Het is een effectief middel waarbij je gebruik kunt maken van een podium dat je wordt aangereikt, je kan je verhaal mooi oefenen en je staat voor je ideale klant. Benut de kans en nut vooral ook de pre-promotie uit om je te laten zien.

Google Analytics

Meten is weten. En je website en het gedrag van de bezoekers kan je zo ongelooflijk veel vertellen. En de manier waarop dat kan is Google Analytics. En internet marketing expert Ria Kaashoek geeft ons vandaag ongelooflijk waardevolle informatie over hoe dit goed op te zetten.

Geld Mindset

Alle tips & trics op het gebied van marketing, productaanbod, sales, ideale klant en noem maar op helpen je niet als je niet de juiste “Money Mindset” hebt. In dit kenniswebinar besteed ik aan deze, misschien wel allesbepalende factor, aandacht.

On-line funnels

Tarieven

het bepalen van je waarde is nog een dingetje. Als we trajecten en workshops of trainingen hebben gecreëerd, wat vraag je er dan voor? Daar krijg ik zoveel vragen over dat ik dit kenniswebinar heb gewijd aan tarieven. Doe er je voordeel mee!

Nog zoveel te doen ….

Als zelfstandig ondernemer hebben we zoveel te doen! Hoe stel je je prioriteiten, hoe plan je je werkzaamheden, hoe ga je zuinig om met je tijd en hoe voorkom je dat je overweldigd wordt door alles wat er op je af komt en dat er nog gedaan met worden. De sleutelwoorden hierin zijn Mindset en Planning. Dit webinar behandeld de uitdaging die iedereen tegen komt als het gaat om beschikbare tijd versus een ellenlange actielijst.

Koopbezwaren

Koopbezwaren: verschrikkelijk of fijn? Als een klant komt met koopbezwaren is dat het moment voor een wake up call. We denken vaak dat het koopbezwaar duidelijk en reëel is. Maar het tegendeel is waar, 80% van alle koopbezwaren zijn niet reëel. Dat betekent dat je met een heldere reactie de ogen van je klant kan openen en de weerstand kan ombuigen naar inzicht. Tenslotte is een koopbezwaar niets anders dan een verzoek om meer informatie. De waarde die je biedt is kennelijk nog onvoldoende duidelijk waardoor de prijs die je vraagt nog niet wordt geaccepteerd.

Visie en nog veel meer ….

Visie: een begrip waar vaak te moeilijk over wordt gedaan. Terwijl het hebben van een goede visie voor je potentiële klanten mede beslissend is of zie “iets met je willen gaan doen” of niet. Een goede visie werkt inspirerend, is specifiek en weerspiegelt de keuzes die je maakt om je ambities waar te maken. Een actueel voorbeeld van een heldere visie is die van Donald Trump: “America first” waarmee hij aangeeft dat het hem te doen is om van Amerika weer een welvarende natie te maken. Los van of je het ermee eens bent of niet, feit is dat het hebben van een heldere visie ervoor gezorgd heeft dat hij verkozen is tot president van Amerika.

Zelfleiderschap

Ik kan je van alles leren over ondernemen. Marketingtools, adviezen, niets hou ik voor je geheim. Je moet daar dan wel mee aan de slag, iedere dag opnieuw. Dat vraagt veel van je. Consistentie, groei, obstakels overwinnen, de juiste mindset en vertrouwen op jezelf. Ik vat dat samen onder de term ‘zelfleiderschap’. Daarover gaat het kenniswebinar van deze maand. Succes!

Inkomen Producerende Activiteiten

Je hebt twee soorten activiteiten waar je druk mee kan zijn in je praktijk; het uitzoeken van een nieuw logo, het kiezen van een nieuw lettertype voor op je website, het afstoffen van je visitekaartjes. Of het sturen van nieuwsbrieven, bewust netwerken, spreken voor je doelgroep. Die eerste acties moeten wel gedaan worden maar leveren niets op. Die tweede acties zijn de acties waar de kassa van gaat rinkelen. En is ook het geheim van je groei. Als je er iedere dag maar eentje doet, consistent, dan zul je zien dat je praktijk enorm zal groeien. In dit webinar leg ik er alles over uit. Succes

Kenniswebinar Facebookmarkting

Facebookmarketing is ‘big business’. Zelf haal ik zo’n 40 – 50% van mijn omzet uit Facebook. En het is voor jou ook mogelijk om van Facebook een echte marketing machine te maken. Er zijn echter een aantal dingen waar je dan rekening mee moet houden. En die deel ik met je in het kenniswebinar van deze maand.

Kenniswebinar Schaalbaarheid

Als je vanuit het uurtje-factuurtje principe blijft denken en werken creeer je uiteindelijk je eigen ‘glazen plafond’; je zult nooit meer kunnen verdienen dan je uren maal je tarief. Als je doel hoger ligt, is het dus goed om voor een ander verdienmodel te kiezen. En dat kan door meer schaalbare producten en diensten in te zetten. In dit kenniswebinar leg ik je daar alles over uit.

Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar Upsellen

Upsellen is eigenlijk niet zo moeilijk. Als je werkelijk vanuit je klant en zijn/haar pijnen gaat denken is het eigenlijk onmogelijk om het niet te doen. Tenzij je ze dood wilt laten bloeden…. En dat willen we natuurlijk niet. In dit kenniswebinar leer ik je vanuit welke mindset en op welke manier je je conversie kunt verhogen. Omdat dat goed is voor jou en vooral ook voor je klant. Als je die prioriteiten juist blijft stellen kan het niet fout gaan.

Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar Promoten

Een collega zei laatst op een podium ‘ik mail net zo vaak tot ze zich inschrijven voor mijn training of uitschrijven voor mijn nieuwsbrief’. En nu gaat die misschien wat ver, helemaal vanzelf lopen je workshops en trainingen ook niet vol. En ik zie veel coaches en therapeuten echt te weinig aan promotie doen of net het verkeerde doen. Daarom dit kenniswebinar over promoten. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Signature Talk”

‘Spreken is zilver, zwijgen is goud’ luidt het spreekwoord. Echter, als het om business bouwen gaat is dat geheel andersom. Dan is spreken juist de allerbeste manier om je praktijk en je lijst op te bouwen. Een leidraad daarvoor is een ‘Signature Talk’ en in dit kenniswebinar deel ik met jou mijn kennis daarover. Het werkboek dat bij dit webinar hoort vind je in de bibliotheek. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Strategiesessies”

Gratis sessies zijn de olie van mijn bedrijf. Een overgroot deel van mijn omzet komt via gratis sessies. En het is zo makkelijk; aanbieden om voor niets je kennis met iemand te delen. Eerst werkte het voor mij ook voor geen meter, tot ik leerde hoe het beter kon. En er steeds beter in werd. En nu converteer ik uit 8 van de 10 sessies een klant. Hoe dat werkt leer ik jou in dit kenniswebinar. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Challenges”

Je ziet ze steeds meer op internet; Challenges. En je kunt denken dat mensen Challenge moe zijn, ze werken nog wel steeds als een speer. En met name om je namenlijst te laten groeien maar als je het goed doet dan kun je er ook nog een hele mooie omzet uit halen. En daarmee is het dus juist niet iets wat pas kan als je al langer bezig bent, maar ook iets waarmee je kunt beginnen. In dit kenniswebinar deel ik met je hoe het werkt en hoe het voor jou kan werken. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Webinars”

Webinars zijn in mijn promotieactiviteiten onmisbaar. En ik doe ze nu met 2 vingers in mijn neus. Dat is niet altijd zo geweest, ik heb er enorm mee geworsteld. Eerst met de techniek, die gaf me al weken slapeloze nachten. En toen kreeg ik geen inschrijvingen. Ik heb minstens 10 webinars gegeven waar ik slechts 1 of 2 deelnemers had. En toen had ik deelnemers en verkocht ik niets. Ik werd er moedeloos van. Dus ben ik trainingen gaan volgen en heb ik geleerd hoe het beter kan en beter moet. En nu zorgen ze iedere keer weer voor een geweldige omzet. En mijn kennis hierover deel ik in dit kenniswebinar met jou. Het werkdocument dat bij dit webinar hoort vind je hier. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Vergroot je lijst”

The money is in the list’, die heb jij vast ook al vaker voorbij horen komen. In dit kenniswebinar geeft Ria Kaashoek, dé specialist op internet marketing gebied, haar kennis op het gebied van het opbouwen van je lijst prijs. Met veel nuttige tips en wetenswaardigheden is dit webinar verplichte kost voor iedereen die aan zijn lijst wil/moet werken. Veel luisterplezier en succes met toepassen.

Masterclass zelfreflectie

Waar heb jij kansen laten liggen? Wat ga jij nu écht anders doen in de tweede helft van het jaar, zodat jouw doelen behaald worden? Je plan kan nog zo goed zijn, maar als jij zelf niet verandert/betrouwbaarder wordt, heb je daar niets aan. Veel plezier met kijken!

Masterclass pak de regie

Zakelijk meesterschap gaat voor mij vooral over de regie pakken. Over jezelf, je aantallen, je klanten, je producten, je omzet en het ‘gedoe’ In de Masterclass van deze maand leg ik er van alles over uit. Plezier met kijken!

Masterclass nav Seminar

Vorige week was ik 3 dagen op een seminar en ik deel heel graag de meest waardevolle inzichten met je over teksten, sales, webinars, prijzen en emailmarketing die ik daar heb opgedaan. Succes!

Masterclass over persoonlijk meesterschap

Ik deel met je een aantal inzichten naar aanleiding van mijn bezoek aan de VS en de leermomenten die ik had over oa doelen stellen, een business op je eigen voorwaarden, ‘no matter what’. Waarbij niets goed of fout is maar je wel heel duidelijk nadenkt over ‘hoe werkt dit voor mij en hoe gaat dit voor mij? Succes!

Masterclass over grenzen en begrenzen

De weg naar zakelijk en persoonlijk meesterschap gaat over grenzen stellen. Tav tijd, betalingstermijnen, wat je tolereert etc. Vandaag gaan we het hebben over een andere vorm van grenzen en begrenzing die je nog meer je rol als CEO van je eigen bedrijf laten innemen. Succes!

Masterclass over Sales Funnels (inclusief excelbestand)

Deze Masterclass gaat over Sales Funnels en is voor iedereen die met offertes werkt, of dat nu voor bedrijven of particulieren geldt. Doel van deze Masterclass is om je nóg meer bewust te maken dat je in ALLE stappen van dit proces zelf de regie in handen houdt. Je komt iets brengen, niet iets halen. Wees je daar altijd bewust van! Bij deze Masterclass hoort een excelbestand dat je hier kunt downloaden. Succes!

De manier om IPA’s te plannen in de tijd die je hebt

Je doel bepaalt je activiteiten, je prioriteiten, waar je wel of geen tijd aan moet besteden. Alles wat je doet moet je afwegen op basis van de bijdrage die het levert aan het realiseren van je doelstelling. En daarom is het “crystal clear” hebben van je doelstelling de basis van je onderneming en de basis van jouw ondernemen. Zonder “bestemming” geen routebeschrijving en zonder “ondernemingsdoel” dus geen actieplan met inkomsten producerende activiteiten (IPA’s) die zorgen dat je op je zakelijke bestemming aankomt.

Standaardiseren

Veel van mijn klanten hebben een tijdgebrek. Er is een manier om hier effectief mee af te rekenen en dat er voor te zorgen dat veel van de dingen die je doet gestandaardiseerd worden. Dat heeft overigens nog heel veel andere voordelen die ik heel graag met je deel in dit kenniswebinar. Succes!

Succes zit hem in de details

Een wijze ondernemersles, met de paplepel ingegoten door mijn vader Sjaak Zuydervliet, waaruit blijkt dat het op de details letten net het verschil kan maken tussen wel of geen succes hebben met je bedrijf. Zet de puntjes op de i als het gaat om leads en als het gaat om sales.

Wat tolereer jij?

Vaak hebben we te maken met grote en kleine “ergernissen” die de ontwikkeling van ons eigen bedrijf in de weg staan of frustreren. Denk bijvoorbeeld aan een trage of haperende laptop, het gebrek aan een rustige werkplek waar je ongestoord kunt werken of het maken van facturen in houtje-touwtje excel of word toepassingen. In dit webinar doe ik een oefening met je om voor eens en altijd af te rekenen met dit soort zaken. Wat wens je niet langer te tolereren is de vraag en het aanpakken van die ergernissen is de oplossing.

Mindset

Op veler verzoek komt hij weer een keer voorbij: je mindset. Een oh zo belangrijk onderdeel van het zelfleiderschap. Hoe sta je in het leven en in je business. Denken in mogelijkheden of denken in problemen. Hoe kijk je tegen geld aan: is het een “vies” woord of is het slechts een ruilmiddel voor bewezen diensten. Bedankbriefjes van klanten omdat je iets voor ze betekend hebt. Hoe je tegen dingen aankijkt, je mindset, bepaalt voor een belangrijk deel je eigen succes.

Meer klanten door te spreken

Deze keer hebben we het over ‘spreken’. Spreken is de manier om direct te werken aan je zichtbaarheid en zichtbaarheid is nu eenmaal de basis die leidt tot meer klanten. Het is een effectief middel waarbij je gebruik kunt maken van een podium dat je wordt aangereikt, je kan je verhaal mooi oefenen en je staat voor je ideale klant. Benut de kans en nut vooral ook de pre-promotie uit om je te laten zien.

Google Analytics

Meten is weten. En je website en het gedrag van de bezoekers kan je zo ongelooflijk veel vertellen. En de manier waarop dat kan is Google Analytics. En internet marketing expert Ria Kaashoek geeft ons vandaag ongelooflijk waardevolle informatie over hoe dit goed op te zetten.

Geld Mindset

Alle tips & trics op het gebied van marketing, productaanbod, sales, ideale klant en noem maar op helpen je niet als je niet de juiste “Money Mindset” hebt. In dit kenniswebinar besteed ik aan deze, misschien wel allesbepalende factor, aandacht.

On-line funnels

Tarieven

het bepalen van je waarde is nog een dingetje. Als we trajecten en workshops of trainingen hebben gecreëerd, wat vraag je er dan voor? Daar krijg ik zoveel vragen over dat ik dit kenniswebinar heb gewijd aan tarieven. Doe er je voordeel mee!

Nog zoveel te doen ….

Als zelfstandig ondernemer hebben we zoveel te doen! Hoe stel je je prioriteiten, hoe plan je je werkzaamheden, hoe ga je zuinig om met je tijd en hoe voorkom je dat je overweldigd wordt door alles wat er op je af komt en dat er nog gedaan met worden. De sleutelwoorden hierin zijn Mindset en Planning. Dit webinar behandeld de uitdaging die iedereen tegen komt als het gaat om beschikbare tijd versus een ellenlange actielijst.

Koopbezwaren

Koopbezwaren: verschrikkelijk of fijn? Als een klant komt met koopbezwaren is dat het moment voor een wake up call. We denken vaak dat het koopbezwaar duidelijk en reëel is. Maar het tegendeel is waar, 80% van alle koopbezwaren zijn niet reëel. Dat betekent dat je met een heldere reactie de ogen van je klant kan openen en de weerstand kan ombuigen naar inzicht. Tenslotte is een koopbezwaar niets anders dan een verzoek om meer informatie. De waarde die je biedt is kennelijk nog onvoldoende duidelijk waardoor de prijs die je vraagt nog niet wordt geaccepteerd.

Visie en nog veel meer ….

Visie: een begrip waar vaak te moeilijk over wordt gedaan. Terwijl het hebben van een goede visie voor je potentiële klanten mede beslissend is of zie “iets met je willen gaan doen” of niet. Een goede visie werkt inspirerend, is specifiek en weerspiegelt de keuzes die je maakt om je ambities waar te maken. Een actueel voorbeeld van een heldere visie is die van Donald Trump: “America first” waarmee hij aangeeft dat het hem te doen is om van Amerika weer een welvarende natie te maken. Los van of je het ermee eens bent of niet, feit is dat het hebben van een heldere visie ervoor gezorgd heeft dat hij verkozen is tot president van Amerika.

Zelfleiderschap

Ik kan je van alles leren over ondernemen. Marketingtools, adviezen, niets hou ik voor je geheim. Je moet daar dan wel mee aan de slag, iedere dag opnieuw. Dat vraagt veel van je. Consistentie, groei, obstakels overwinnen, de juiste mindset en vertrouwen op jezelf. Ik vat dat samen onder de term ‘zelfleiderschap’. Daarover gaat het kenniswebinar van deze maand. Succes!

Inkomen Producerende Activiteiten

Je hebt twee soorten activiteiten waar je druk mee kan zijn in je praktijk; het uitzoeken van een nieuw logo, het kiezen van een nieuw lettertype voor op je website, het afstoffen van je visitekaartjes. Of het sturen van nieuwsbrieven, bewust netwerken, spreken voor je doelgroep. Die eerste acties moeten wel gedaan worden maar leveren niets op. Die tweede acties zijn de acties waar de kassa van gaat rinkelen. En is ook het geheim van je groei. Als je er iedere dag maar eentje doet, consistent, dan zul je zien dat je praktijk enorm zal groeien. In dit webinar leg ik er alles over uit. Succes

Kenniswebinar Facebookmarkting

Facebookmarketing is ‘big business’. Zelf haal ik zo’n 40 – 50% van mijn omzet uit Facebook. En het is voor jou ook mogelijk om van Facebook een echte marketing machine te maken. Er zijn echter een aantal dingen waar je dan rekening mee moet houden. En die deel ik met je in het kenniswebinar van deze maand.

Kenniswebinar Schaalbaarheid

Als je vanuit het uurtje-factuurtje principe blijft denken en werken creeer je uiteindelijk je eigen ‘glazen plafond’; je zult nooit meer kunnen verdienen dan je uren maal je tarief. Als je doel hoger ligt, is het dus goed om voor een ander verdienmodel te kiezen. En dat kan door meer schaalbare producten en diensten in te zetten. In dit kenniswebinar leg ik je daar alles over uit.

Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar Upsellen

Upsellen is eigenlijk niet zo moeilijk. Als je werkelijk vanuit je klant en zijn/haar pijnen gaat denken is het eigenlijk onmogelijk om het niet te doen. Tenzij je ze dood wilt laten bloeden…. En dat willen we natuurlijk niet. In dit kenniswebinar leer ik je vanuit welke mindset en op welke manier je je conversie kunt verhogen. Omdat dat goed is voor jou en vooral ook voor je klant. Als je die prioriteiten juist blijft stellen kan het niet fout gaan.

Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar Promoten

Een collega zei laatst op een podium ‘ik mail net zo vaak tot ze zich inschrijven voor mijn training of uitschrijven voor mijn nieuwsbrief’. En nu gaat die misschien wat ver, helemaal vanzelf lopen je workshops en trainingen ook niet vol. En ik zie veel coaches en therapeuten echt te weinig aan promotie doen of net het verkeerde doen. Daarom dit kenniswebinar over promoten. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Signature Talk”

‘Spreken is zilver, zwijgen is goud’ luidt het spreekwoord. Echter, als het om business bouwen gaat is dat geheel andersom. Dan is spreken juist de allerbeste manier om je praktijk en je lijst op te bouwen. Een leidraad daarvoor is een ‘Signature Talk’ en in dit kenniswebinar deel ik met jou mijn kennis daarover. Het werkboek dat bij dit webinar hoort vind je in de bibliotheek. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Strategiesessies”

Gratis sessies zijn de olie van mijn bedrijf. Een overgroot deel van mijn omzet komt via gratis sessies. En het is zo makkelijk; aanbieden om voor niets je kennis met iemand te delen. Eerst werkte het voor mij ook voor geen meter, tot ik leerde hoe het beter kon. En er steeds beter in werd. En nu converteer ik uit 8 van de 10 sessies een klant. Hoe dat werkt leer ik jou in dit kenniswebinar. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Challenges”

Je ziet ze steeds meer op internet; Challenges. En je kunt denken dat mensen Challenge moe zijn, ze werken nog wel steeds als een speer. En met name om je namenlijst te laten groeien maar als je het goed doet dan kun je er ook nog een hele mooie omzet uit halen. En daarmee is het dus juist niet iets wat pas kan als je al langer bezig bent, maar ook iets waarmee je kunt beginnen. In dit kenniswebinar deel ik met je hoe het werkt en hoe het voor jou kan werken. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Webinars”

Webinars zijn in mijn promotieactiviteiten onmisbaar. En ik doe ze nu met 2 vingers in mijn neus. Dat is niet altijd zo geweest, ik heb er enorm mee geworsteld. Eerst met de techniek, die gaf me al weken slapeloze nachten. En toen kreeg ik geen inschrijvingen. Ik heb minstens 10 webinars gegeven waar ik slechts 1 of 2 deelnemers had. En toen had ik deelnemers en verkocht ik niets. Ik werd er moedeloos van. Dus ben ik trainingen gaan volgen en heb ik geleerd hoe het beter kan en beter moet. En nu zorgen ze iedere keer weer voor een geweldige omzet. En mijn kennis hierover deel ik in dit kenniswebinar met jou. Het werkdocument dat bij dit webinar hoort vind je hier. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Vergroot je lijst”

The money is in the list’, die heb jij vast ook al vaker voorbij horen komen. In dit kenniswebinar geeft Ria Kaashoek, dé specialist op internet marketing gebied, haar kennis op het gebied van het opbouwen van je lijst prijs. Met veel nuttige tips en wetenswaardigheden is dit webinar verplichte kost voor iedereen die aan zijn lijst wil/moet werken. Veel luisterplezier en succes met toepassen.

Masterclass 16 november 2018

Kick Off sessie 31 oktober 2018

Planningscall 1 mei 2019

Opname van de planningscall op 1 mei

Planningscall 1 april 2019

Opname van de planningscall op 1 april

Planningscall 1 december 2018

Opname van de planningscall op 1 februari

Planningscall 1 december 2018

Opname van de planningscall op 1 december

Uitleg omzet- en actiedocument

Het omzet- en actiedocument vormt het uitgangspunt van onze samenwerking de komende maanden. Het document vind je hier (het document wordt gedownload, niet geopend) In deze video leg ik je uit hoe dit document ook voor jou kan werken als ultieme planning- en sturingstool. Heel veel succes

Masterclass zelfreflectie

Waar heb jij kansen laten liggen? Wat ga jij nu écht anders doen in de tweede helft van het jaar, zodat jouw doelen behaald worden? Je plan kan nog zo goed zijn, maar als jij zelf niet verandert/betrouwbaarder wordt, heb je daar niets aan. Veel plezier met kijken!

Masterclass pak de regie

Zakelijk meesterschap gaat voor mij vooral over de regie pakken. Over jezelf, je aantallen, je klanten, je producten, je omzet en het ‘gedoe’ In de Masterclass van deze maand leg ik er van alles over uit. Plezier met kijken!

Masterclass nav Seminar

Vorige week was ik 3 dagen op een seminar en ik deel heel graag de meest waardevolle inzichten met je over teksten, sales, webinars, prijzen en emailmarketing die ik daar heb opgedaan. Succes!

Masterclass over persoonlijk meesterschap

Ik deel met je een aantal inzichten naar aanleiding van mijn bezoek aan de VS en de leermomenten die ik had over oa doelen stellen, een business op je eigen voorwaarden, ‘no matter what’. Waarbij niets goed of fout is maar je wel heel duidelijk nadenkt over ‘hoe werkt dit voor mij en hoe gaat dit voor mij? Succes!

Masterclass over grenzen en begrenzen

De weg naar zakelijk en persoonlijk meesterschap gaat over grenzen stellen. Tav tijd, betalingstermijnen, wat je tolereert etc. Vandaag gaan we het hebben over een andere vorm van grenzen en begrenzing die je nog meer je rol als CEO van je eigen bedrijf laten innemen. Succes!

Masterclass over Sales Funnels (inclusief excelbestand)

Deze Masterclass gaat over Sales Funnels en is voor iedereen die met offertes werkt, of dat nu voor bedrijven of particulieren geldt. Doel van deze Masterclass is om je nóg meer bewust te maken dat je in ALLE stappen van dit proces zelf de regie in handen houdt. Je komt iets brengen, niet iets halen. Wees je daar altijd bewust van! Bij deze Masterclass hoort een excelbestand dat je hier kunt downloaden. Succes!

De manier om IPA’s te plannen in de tijd die je hebt

Je doel bepaalt je activiteiten, je prioriteiten, waar je wel of geen tijd aan moet besteden. Alles wat je doet moet je afwegen op basis van de bijdrage die het levert aan het realiseren van je doelstelling. En daarom is het “crystal clear” hebben van je doelstelling de basis van je onderneming en de basis van jouw ondernemen. Zonder “bestemming” geen routebeschrijving en zonder “ondernemingsdoel” dus geen actieplan met inkomsten producerende activiteiten (IPA’s) die zorgen dat je op je zakelijke bestemming aankomt.

Standaardiseren

Veel van mijn klanten hebben een tijdgebrek. Er is een manier om hier effectief mee af te rekenen en dat er voor te zorgen dat veel van de dingen die je doet gestandaardiseerd worden. Dat heeft overigens nog heel veel andere voordelen die ik heel graag met je deel in dit kenniswebinar. Succes!

Succes zit hem in de details

Een wijze ondernemersles, met de paplepel ingegoten door mijn vader Sjaak Zuydervliet, waaruit blijkt dat het op de details letten net het verschil kan maken tussen wel of geen succes hebben met je bedrijf. Zet de puntjes op de i als het gaat om leads en als het gaat om sales.

Wat tolereer jij?

Vaak hebben we te maken met grote en kleine “ergernissen” die de ontwikkeling van ons eigen bedrijf in de weg staan of frustreren. Denk bijvoorbeeld aan een trage of haperende laptop, het gebrek aan een rustige werkplek waar je ongestoord kunt werken of het maken van facturen in houtje-touwtje excel of word toepassingen. In dit webinar doe ik een oefening met je om voor eens en altijd af te rekenen met dit soort zaken. Wat wens je niet langer te tolereren is de vraag en het aanpakken van die ergernissen is de oplossing.

Mindset

Op veler verzoek komt hij weer een keer voorbij: je mindset. Een oh zo belangrijk onderdeel van het zelfleiderschap. Hoe sta je in het leven en in je business. Denken in mogelijkheden of denken in problemen. Hoe kijk je tegen geld aan: is het een “vies” woord of is het slechts een ruilmiddel voor bewezen diensten. Bedankbriefjes van klanten omdat je iets voor ze betekend hebt. Hoe je tegen dingen aankijkt, je mindset, bepaalt voor een belangrijk deel je eigen succes.

Meer klanten door te spreken

Deze keer hebben we het over ‘spreken’. Spreken is de manier om direct te werken aan je zichtbaarheid en zichtbaarheid is nu eenmaal de basis die leidt tot meer klanten. Het is een effectief middel waarbij je gebruik kunt maken van een podium dat je wordt aangereikt, je kan je verhaal mooi oefenen en je staat voor je ideale klant. Benut de kans en nut vooral ook de pre-promotie uit om je te laten zien.

Google Analytics

Meten is weten. En je website en het gedrag van de bezoekers kan je zo ongelooflijk veel vertellen. En de manier waarop dat kan is Google Analytics. En internet marketing expert Ria Kaashoek geeft ons vandaag ongelooflijk waardevolle informatie over hoe dit goed op te zetten.

Geld Mindset

Alle tips & trics op het gebied van marketing, productaanbod, sales, ideale klant en noem maar op helpen je niet als je niet de juiste “Money Mindset” hebt. In dit kenniswebinar besteed ik aan deze, misschien wel allesbepalende factor, aandacht.

On-line funnels

Tarieven

het bepalen van je waarde is nog een dingetje. Als we trajecten en workshops of trainingen hebben gecreëerd, wat vraag je er dan voor? Daar krijg ik zoveel vragen over dat ik dit kenniswebinar heb gewijd aan tarieven. Doe er je voordeel mee!

Nog zoveel te doen ….

Als zelfstandig ondernemer hebben we zoveel te doen! Hoe stel je je prioriteiten, hoe plan je je werkzaamheden, hoe ga je zuinig om met je tijd en hoe voorkom je dat je overweldigd wordt door alles wat er op je af komt en dat er nog gedaan met worden. De sleutelwoorden hierin zijn Mindset en Planning. Dit webinar behandeld de uitdaging die iedereen tegen komt als het gaat om beschikbare tijd versus een ellenlange actielijst.

Koopbezwaren

Koopbezwaren: verschrikkelijk of fijn? Als een klant komt met koopbezwaren is dat het moment voor een wake up call. We denken vaak dat het koopbezwaar duidelijk en reëel is. Maar het tegendeel is waar, 80% van alle koopbezwaren zijn niet reëel. Dat betekent dat je met een heldere reactie de ogen van je klant kan openen en de weerstand kan ombuigen naar inzicht. Tenslotte is een koopbezwaar niets anders dan een verzoek om meer informatie. De waarde die je biedt is kennelijk nog onvoldoende duidelijk waardoor de prijs die je vraagt nog niet wordt geaccepteerd.

Visie en nog veel meer ….

Visie: een begrip waar vaak te moeilijk over wordt gedaan. Terwijl het hebben van een goede visie voor je potentiële klanten mede beslissend is of zie “iets met je willen gaan doen” of niet. Een goede visie werkt inspirerend, is specifiek en weerspiegelt de keuzes die je maakt om je ambities waar te maken. Een actueel voorbeeld van een heldere visie is die van Donald Trump: “America first” waarmee hij aangeeft dat het hem te doen is om van Amerika weer een welvarende natie te maken. Los van of je het ermee eens bent of niet, feit is dat het hebben van een heldere visie ervoor gezorgd heeft dat hij verkozen is tot president van Amerika.

Zelfleiderschap

Ik kan je van alles leren over ondernemen. Marketingtools, adviezen, niets hou ik voor je geheim. Je moet daar dan wel mee aan de slag, iedere dag opnieuw. Dat vraagt veel van je. Consistentie, groei, obstakels overwinnen, de juiste mindset en vertrouwen op jezelf. Ik vat dat samen onder de term ‘zelfleiderschap’. Daarover gaat het kenniswebinar van deze maand. Succes!

Inkomen Producerende Activiteiten

Je hebt twee soorten activiteiten waar je druk mee kan zijn in je praktijk; het uitzoeken van een nieuw logo, het kiezen van een nieuw lettertype voor op je website, het afstoffen van je visitekaartjes. Of het sturen van nieuwsbrieven, bewust netwerken, spreken voor je doelgroep. Die eerste acties moeten wel gedaan worden maar leveren niets op. Die tweede acties zijn de acties waar de kassa van gaat rinkelen. En is ook het geheim van je groei. Als je er iedere dag maar eentje doet, consistent, dan zul je zien dat je praktijk enorm zal groeien. In dit webinar leg ik er alles over uit. Succes

Kenniswebinar Facebookmarkting

Facebookmarketing is ‘big business’. Zelf haal ik zo’n 40 – 50% van mijn omzet uit Facebook. En het is voor jou ook mogelijk om van Facebook een echte marketing machine te maken. Er zijn echter een aantal dingen waar je dan rekening mee moet houden. En die deel ik met je in het kenniswebinar van deze maand.

Kenniswebinar Schaalbaarheid

Als je vanuit het uurtje-factuurtje principe blijft denken en werken creeer je uiteindelijk je eigen ‘glazen plafond’; je zult nooit meer kunnen verdienen dan je uren maal je tarief. Als je doel hoger ligt, is het dus goed om voor een ander verdienmodel te kiezen. En dat kan door meer schaalbare producten en diensten in te zetten. In dit kenniswebinar leg ik je daar alles over uit.

Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar Upsellen

Upsellen is eigenlijk niet zo moeilijk. Als je werkelijk vanuit je klant en zijn/haar pijnen gaat denken is het eigenlijk onmogelijk om het niet te doen. Tenzij je ze dood wilt laten bloeden…. En dat willen we natuurlijk niet. In dit kenniswebinar leer ik je vanuit welke mindset en op welke manier je je conversie kunt verhogen. Omdat dat goed is voor jou en vooral ook voor je klant. Als je die prioriteiten juist blijft stellen kan het niet fout gaan.

Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar Promoten

Een collega zei laatst op een podium ‘ik mail net zo vaak tot ze zich inschrijven voor mijn training of uitschrijven voor mijn nieuwsbrief’. En nu gaat die misschien wat ver, helemaal vanzelf lopen je workshops en trainingen ook niet vol. En ik zie veel coaches en therapeuten echt te weinig aan promotie doen of net het verkeerde doen. Daarom dit kenniswebinar over promoten. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Signature Talk”

‘Spreken is zilver, zwijgen is goud’ luidt het spreekwoord. Echter, als het om business bouwen gaat is dat geheel andersom. Dan is spreken juist de allerbeste manier om je praktijk en je lijst op te bouwen. Een leidraad daarvoor is een ‘Signature Talk’ en in dit kenniswebinar deel ik met jou mijn kennis daarover. Het werkboek dat bij dit webinar hoort vind je in de bibliotheek. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Strategiesessies”

Gratis sessies zijn de olie van mijn bedrijf. Een overgroot deel van mijn omzet komt via gratis sessies. En het is zo makkelijk; aanbieden om voor niets je kennis met iemand te delen. Eerst werkte het voor mij ook voor geen meter, tot ik leerde hoe het beter kon. En er steeds beter in werd. En nu converteer ik uit 8 van de 10 sessies een klant. Hoe dat werkt leer ik jou in dit kenniswebinar. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Challenges”

Je ziet ze steeds meer op internet; Challenges. En je kunt denken dat mensen Challenge moe zijn, ze werken nog wel steeds als een speer. En met name om je namenlijst te laten groeien maar als je het goed doet dan kun je er ook nog een hele mooie omzet uit halen. En daarmee is het dus juist niet iets wat pas kan als je al langer bezig bent, maar ook iets waarmee je kunt beginnen. In dit kenniswebinar deel ik met je hoe het werkt en hoe het voor jou kan werken. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Webinars”

Webinars zijn in mijn promotieactiviteiten onmisbaar. En ik doe ze nu met 2 vingers in mijn neus. Dat is niet altijd zo geweest, ik heb er enorm mee geworsteld. Eerst met de techniek, die gaf me al weken slapeloze nachten. En toen kreeg ik geen inschrijvingen. Ik heb minstens 10 webinars gegeven waar ik slechts 1 of 2 deelnemers had. En toen had ik deelnemers en verkocht ik niets. Ik werd er moedeloos van. Dus ben ik trainingen gaan volgen en heb ik geleerd hoe het beter kan en beter moet. En nu zorgen ze iedere keer weer voor een geweldige omzet. En mijn kennis hierover deel ik in dit kenniswebinar met jou. Het werkdocument dat bij dit webinar hoort vind je hier. Veel kijkplezier en succes!

Kenniswebinar “Vergroot je lijst”

The money is in the list’, die heb jij vast ook al vaker voorbij horen komen. In dit kenniswebinar geeft Ria Kaashoek, dé specialist op internet marketing gebied, haar kennis op het gebied van het opbouwen van je lijst prijs. Met veel nuttige tips en wetenswaardigheden is dit webinar verplichte kost voor iedereen die aan zijn lijst wil/moet werken. Veel luisterplezier en succes met toepassen.

Masterclass zelfreflectie

Waar heb jij kansen laten liggen? Wat ga jij nu écht anders doen in de tweede helft van het jaar, zodat jouw doelen behaald worden? Je plan kan nog zo goed zijn, maar als jij zelf niet verandert/betrouwbaarder wordt, heb je daar niets aan. Veel plezier met kijken!